Iklan

Khamis, 2 Oktober 2014

New Housemate

Hello!!!

Semalam aku dapat housemate baru. Housemate yang lama dah pindah so terpaksalah cari housemate baru. Aku actually tak suka sangat proses ni. Ya lah, kita dah biasa dengan housemate lama then terpaksa pula cari chemistry semula dengan housemate baru. Bimbang gila kot aku masa nak jumpa housemate baru ni. Macam2 bermain dlm fikiran. What if he's a thief? What if he's a serial killer.. Dan macam-macam lagi. Hebat sungguh imaginasi aku.

First time jumpa housemate baru, aku agak terkejut. More like to 'terkesima'. Huhu. He's so cute!!! Sangat tinggi lampai orangnya. Kulit putih. Chinese look.. Wait, maybe 'Korean look'. Huhu.. Totally my taste. So dengan rajinnya semalam aku tolonglah dia angkat barang (Niat aku baik..). Then berkenalanlah serba sedikit. Aku memang takde suspek apapun dengan dia. Nampak normal. So aku memang takde rasa syak apapun until lah aku tengok profile pic Whatsapp dia. Gambar profile dia adalah gambar dia bersama dengan seorang lelaki dan gambar lelaki yang sorang lagi tu, hmmm I'm pretty sure he's gay (from his pose). 

Tapi kebarangkalian untuk aku salah pun ada. Mungkin tu adik dia or other family member ke? Manalah tahu, But so far, he's quite okay. Very charming and his smile....... Damn.. Cair aku. Oklah sebelum aku melalut lagi panjang pasal ni, baik aku chow dulu. Ngantuk.. 

Bye. 

6 ulasan: